Tudor a reușit să-l surprindă pe Florin Cârciumaru

Organizația PSD Târgu Jiu nu pare să accepte candidatura lui Ciprian Florescu la primărie în 2020, deși acesta este susținut de liderii organizației județene. Florescu a plecat chiar din funcția de prefect pentru a putea reveni în partid.

Deși liderii organizației județene vorbesc despre candidatura lui Florescu, cel care a ieșit primul în sondaje, viceprimarul Adrian Tudor a declarat presei că, în proporție de 90%, el va fi candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu. Declarația l-a surprins până și pe senatorul Florin Cârciumaru, despre care se spune că ar fi susținătorul său. “Și pentru mine, sincer să vă spun, declarația domnului viceprimar Adi Tudor este o surpriză. Declarația domnului Tudor mă convinge încă o dată că trebuie să sugerez domnului președinte Weber, domnului președinte Cosmin Popescu să urgenteze declararea candidatului pentru Primăria Târgu Jiu”, a spus Cârciumaru la Interviurile Infinit FM.

Adrian Tudor a explicat de ce crede că el va fi candidatul. “Cred că este nevoie de o analiză foarte serioasă. Nu înțelege nimeni de la municipiu care e strategia. Cum îl vrei candidat la Primăria Târgu Jiu, dar îl trimiți la București?”, a spus Tudor, care a spus despre el că este pregătit să fie primar. “Nu va trece nimeni de mine, ca cetățean al orașului, dacă nu are un proiect pentru acest oraș. Indiferent de numele pe care îl are și indiferent de partidul din care face parte. Mă refer din punct de vedere al cetățeanului Adrian Tudor, care este destul de activ în comunitate. În contextul actual, eu sunt sigur 90% că vor fi candidatul PSD”, a spus Tudor.

“Și-a dorit și își dorește o candidatură, dar părerea mea este că hotărârea o va lua organizația”, îi transmite Florin Cârciumaru, care crede că săptămâna viitoare va fi anunțat candidatul. (A.A.)

Vizualizări: 2,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: