Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tudor Barbu a făcut Revelionul în Gorj. Ponta nu!

Senatorul PP-DD Tudor Barbu a petrecut Revelionul la Târgu Jiu, chiar dacă useliştii au sperat să nu îl mai vadă în următorii patru ani în Gorj. Barbu a participat la petrecerea de la Casa Danielescu, acolo unde a locuit şi pe perioada campaniei electorale.

În schimb, Victor Ponta a preferat să meargă la Bucegi, cu familia. Premierul şi ministrul Agriculturii au ajuns la munte pe 29 decembrie, împreună cu soţiile şi cu copiii, cazându-se la Hotelul Peştera, care aparţine senatorului PSD de Dâmboviţa Valentin Calcan. Cei doi au fost aşteptaţi în faţa hotelului de câţiva localnici din satul Glod, echipaţi în Moş Crăciun şi în "capră", care au vrut să îi colinde, premierul intrând în hotel fără a se opri la aceştia. „L-am colindat, dar nu a vrut să ne dea nimic. S-a dovedit că nu-i prea plac colindătorii", a spus unul dintre colindători.

Întrebat de jurnalişti ce le urează românilor, premierul Victor Ponta a declarat: "Linişte, ce nu îmi lăsaţi dumneavoastră!". Premierul a fost şi în Gorj în a treia zi de Crăciun, unde a dat o masă pentru şefii trusturilor de presă care l-au ajutat în campania electorală, dar şi pentru colegii de partid. (A.A.)

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: