Turburea a renunţat la firma de salubrizare. Primar: Îmi fac treaba cum pot

Autorităţile locale din Turburea au decis să renunţe la colaborarea pe care o aveau cu firma de salubrizare înfiinţată de primarul din Jupâneşti, Jupsal. Primarul Ion Bîrcă spune că n-a mai vrut să continue din cauza preţurilor practicate „după ureche” de primarul de la Jupâneşti. Acum are propria-i maşină de ridicat gunoiul şi spune că a făcut chiar şi economii la bugetul local.

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, a cumpărat maşina pentru ridicarea gunoiului în urmă cu trei luni şi spune că aproape că şi-a amortizat investiţia. A decis să renunţe la colaborarea cu Jupsal din cauza tarifelor practicate de primarul din Jupâneşti. „Aveam o colaborare cu Jupsal Jupâneşti, era şi acea stare de incompatibilitate, nu m-am înţeles cu primarul de la Jupâneşti practicând nişte preţuri ale dânsului, personale, cu acea societate, şi l-am lăsat în pace şi-mi fac treaba mea cum ştiu eu şi cu ce ştiu eu. Am renunţat la colaborarea cu Jupsal”, a declarat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Maşina de gunoi a costat 35.000 de lei, iar Bîrcă spune că investiţia este în proporţie de 80% amortizată, deşi au trecut doar trei luni. Primarul spune că lucrurile au început să se mişte într-o direcţie foarte bună la Turburea. Chiar miercuri a semnat contractul de finanţare pentru extinderea reţelei de canalizare în Poiana şi Cocorova. „Am reuşit miercuri să semnăm un ultim contract de 7,5 milioane lei, un contract pentru extinderea unei reţele de canalizare pe 11 km în satul Poiana şi Cocorova. Urmează licitaţia şi dăm drumul la muncă”, a mai spus Bîrcă.

Vizualizări: 1,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: