Turneu de baschet juniori la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Baschetul de juniori, la categoria U16, de reia după un an de pauză în competiţiile oficiale. Echipa de baschet masculin U16 a CSM CSS Târgu Jiu, antrenată de Alexandru Gliga, a fost repartizată în Seria G iar primul turneu din serie se va disputa la Târgu Jiu, pe 27 şi 28 februarie.

Baschetbalistii juniori ai CSS CSM Târgu Jiu vor relua întrecerile oficiale în acest week-end, cu un turneu programat la Sala Sporturilor din localitate, sale care încet dar sigur devine un centru important al sportului de juniori şi seniori din ţară. La categoria U16 masculin sunt 34 de echipe înscrise în campionat, împărțite în 10 grupe, de câte 4 sau 3 echipe iar CSM CSS Târgu Jiu a fost repartizată în Seria G, din care mai fac parte CSS Craiova, ACS Îngerii Băniei Craiova şi ACS Champions Craiova. Vor fi trei turnee de calificare, în urma cărora se califică primele două echipe din fiecare grupă şi vor lua parte la cele patru turnee semifinale iar în urma turneelor semifinale se vor califica 8 echipe pentru turneul final. “Weekendul viitor începe şi primul turneu la categoria U16 masculin. După o pauză așa de lungă a venit şi momentul mult aşteptat, atât pentru sportivi, cât și pentru noi, antrenorii. Este evident că, în aceste momente, obiectivul nostru este ca acești copii să revină în competiție, să înceapă să intre în ritmul jocurilor oficiale și să sperăm că, la finalul acestora, vor fi cu toţii sănătoși” a declarat antrenorul Alexandru Gliga pentru site-ul CSM.

Meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor, dar şi în Sala Litovoi, la finalul săptămânii, pe 27 şi 28 februarie.

Din lotul echipei CSS CSM Târgu Jiu fac parte: Mihnea Vlaicu, Nicolas Chiliban, Alexandru Mitu, Dragoş Stoenescu, Alexandru Popescu, Flavius Toropu, David Fârță, Rareş Ungureanu, Alexandru Sava, Alexandru Brânzan, David Fântâna, Luca Pigui, Andrei Pistol, Alexandru Pomagă, Darius Popescu, Vlad Văcaru şi  David Câmpeanu.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: