Pandurii, acuzaţi că leagă porţile mobile cu lanţuri

ACS Viitorul Târgu Jiu vrea să folosească gratis bunurile juniorilor de la Pandurii. Un conducător al clubului care îşi desfăşoară antrenamentele de un an şi ceva pe baza sportivă de la Târgu Jiu şi-ar dori să folosească gratuit materialele sportive ale juniorilor de la Pandurii.

Directorul sportiv al ACS Viitorul Târgu Jiu, Radu Marghidan, a acuzat faptul că a găsit porţile mobile de pe terenul sintetic legate cu lanţuri. Porţile respective aparţin unor grupe de juniori de la Pandurii, cei care au cumpărat inclusiv plasele de porţi. S-a recurs la legarea lor cu lanţuri după ce juniorii au fost puşi să plătească pentru a le putea folosi şi mai ales după ce au constat că porţile le-au fost deteriorate.

Aducerea celor de la ACS Viitorul pe terenurile echipei Pandurii a dus la deteriorarea porţilor prin trecerea repetată a acestora peste garduri, de pe un teren pe altul. Plasele porţilor au fost rupte, iar porţile pentru copii au fost deteriorate complet.

Chiar dacă nu au adus astfel de materiale la terenul pe care îl închiriază de la primărie, cei de la ACS Viitorul acum vor să le folosească pe ale juniorilor de la Pandurii, şi acuză faptul că aceştia încearcă să le protejeze de distrugere, mai ales că, în weekend, pe terenuri intră oricine să bată mingea. „Noi avem nişte lucruri mai serioase de făcut decât să legăm nişte porţi cu lacătul şi cu lanţ. Am găsit zilele trecute porţile mobile legate cu lanţul. Şi nu le-au legat cei de la Patrimoniu. E o situaţie neplăcută, cred că suntem în secolul 21 şi nu ar trebui să recurgă la astfel de soluţii”, a spus la Accent Tv, Radu Margidan, director sportiv la ACS Viitorul.

Acesta a crezut probabil că acele porţi aparţin Direcţiei de Patrimoniu. „Erau legate cu lanţul pe terenul sintetic şi au mers băieţii să ia poarta mobilă, pentru că aveau nevoie la un moment dat, şi era legată cu lanţuri ca să nu mai poată fi transportată. Nu le văd normale aceste lucruri pentru că noi nu avem nimic de împărţit cu Pandurii”, a mai spus acesta.

Din păcate juniorii de la Pandurii, cei care au achiziţionat şi plasele pentru porţi când jucau în campionate, şi chiar şi corpurile de iluminat de la nocturnă, trebuie acum să plătească pentru a le putea folosi. Mai grav e că acestea sunt deja deteriorate şi nimeni nu răspunde de distrugerea lor.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: