Ce schimbări mai anunţă Ouzounidis la Craiova

Antrenorul Marinos Ouzounidis s-a declarat  mulțumit de victoria Craiovei din ultima etapă, în fața celor de la  Hermannstadt dar spune că nu le va impune brusc.

Marinos Ouzounidis a obținut prima victorie în Liga 1, dar nu e pe deplin satisfăcut şi le-a cerut elevilor săi mai multă implicare și în partea secundă. Alt aspect la care grecul vrea să lucreze jocul de posesie, în special ritmul de pasare. „Cele mai importante erau cele trei puncte. În prima repriză am făcut ce am lucrat la antrenamente, am jucat rapid, am încercat să marcăm. Asta e cel mai important din perspectiva mea. Apoi am încercat să ucidem jocul, dar adversarul a căpătat curaj. Trebuie să învățăm să păstrăm ritmul tot meciul. Ar fi trebuit să marcăm mai multe, dar sunt mulțumit. Nu putem schimba totul într-o zi. Le-am cerut băieților să joace din prima, mai rapid. Bineînțeles că asta vreau, suntem un club mare și asta trebuie să facem. Nu trebuie să băgăm adversarul în meci”, a declarat Ouzounidis, la Look Sport+.

Acesta a mai precizat că nu vrea să facă schimbările brusc: „Vreau să schimb unele lucruri, am mai spus-o, dar nu e ușor să o facem brusc. O facem treptat. Ne trebuie timp, avem nevoie de continuitate. Trebuie să ținem mai mult de minge, nu e bine să o dăm adversarului”.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: