Turneu de tenis, la Motru

Zeci de tenismeni își vor da întâlnire weekend-ul acesta în municipiul Motru. Turneul de tenis este destinat tenismenilor amatori seniori, iar meciurile se vor juca atât la simplu, cât și la dublu.

Este vorba de un turneu Tenis Partener la care sponsor oficial este, la fel ca și în ultimii ani, Alfa Bank. Competiția sportivă se va desfășura pe terenurile de tenis ale societății Ghiocela Prod Com din vecinătatea spitalului. Câteva zeci de tenismeni s-au înscris de această dată în competiție. Participanți vor fi din toate colțurile țării. „Avem la nivelul 7 un număr de 9 jucători, la nivelul 6 sunt patru concurenți, la nivelul 5 sunt opt. La dublu, pentru că și aici e pe nivele, la nivelul 6 avem 5 echipe. Participanții sunt din mai multe zone ale țării. Avem sportivi din Craiova, Vâlcea, București, Motru, Severin”, a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societății Ghiocela. 

Șeful carierei miniere Roșiuța, Constantin David, care a câștigat recent un mare turneu de tenis la Craiova, va concura la nivelul 7 individual, însă va juca și la dublu. 

Cei mai buni sportivi vor fi premiați de organizatorii competiției. Premiile vor consta în diplome, cupe și echipament sportiv. Interesul participanților este acela de a obține puncte cât mai multe pentru a urca în clasamentul național. 

Sfârșitul acestei săptămâni va fi unul decisiv și pentru micuța Alexia Bojin din Motru, care va concura la cel mai mare turneu de tenis din țară, ce se va desfășura la București. În competiție vor intra cei mai buni 50 de sportivi la categoria sa, 8-10 ani. Primii trei clasați vor avea ocazia să participe la turnee organizate în afara țării.

În momentul de față, Alexia este situată pe locul 42 în clasamentul național, după ce a reușit să fie pe podium la turneele organizate la Timișoara și Craiova.

Galerie foto



Vizualizări: 3,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: