Turneu pe teren propriu pentru baschetbaliștii U13

Un turneu din faza a II-a a Campionatul Național rezervat categoriei de vârstă U13 ani la baschet juniori va avea loc în week-end la Târgu Jiu.

Grupa de juniori U13 masculin a CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de antrenorul Carlos Popescu, va juca, pe teren propriu, pe 4 și 5 februarie, meciurile din cadrul Grupei 3. Este o ocazie pentru cei care îi susțin pe micii baschetbaliști să îi vadă la lucru la Sala Sporturilor.

Cei mai mici dintre juniorii de la CSM vor să se califice la Turneul Semifinal iar în acest sens se vor duela în aceste zile cu CSM Petrolul Ploiești, ACS Champions București-Craiova și ACS Alpha Sport Team Sibiu.  Doar primele trei echipe din grupe vor merge la faza semifinală. ”În acest format al grupei, la sfârșitul celor 4 turnee, cele mai bine clasate, respectiv primele 3 din grupă, vor accede spre faza semifinală. Nu este ușor însă credem că putem fi acolo și merităm să fim acolo. Totul ține de noi și de cât ne dorim să ajungem acolo. La această categorie de vârstă, într-o astfel de grupă, atitudinea, determinarea de a fi „primul la minge” și gestionarea pozitivă a emoțiilor, determină semnificativ atingerea obiectivului. Sperăm și trebuie să facem un turneu cât mai bun!”, a explicat antrenorul Carlos Popescu pentru site-ul clubului, conturând astfel obiectivul Grupei U13. 

Campionatul Național U13

Târgu Jiu, 4-5 februarie 2023

Sala Sporturilor

Faza II-a / Grupa 3 / Turneu 1

Sâmbătă, 04.02.2023, Ora 11.00

CSM Târgu Jiu – CSM Petrolul Ploiești

Sâmbătă, 04.02.2023, Ora 16.00

CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova

Duminică, 05.01.2023, Ora 13.30

CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: