CSM Târgu Jiu începe faza a 2-a a LNBM în deplasare

CSM Târgu Jiu va începe partea a doua din Liga Națională de Baschet Masculin cu un meci în deplasare, pe terenul liderului din Grupa 11-18, CSM Galați. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.30, baschetbaliștii gorjeni vor începe lupta pentru menținerea pe prima scenă a baschetului românesc.

Clubul a anunțat că obiectivul echipei este să termine cel puțin pe locul șase în Grupa 11-18, înainte de ultima fază a campionatului, atunci când se vor disputa duelurile decisive pentru menținerea în primul eșalon. ”Partea a doua a sezonului este decisivă în ceea ce privește rămânerea în Liga Națională în sezonul viitor. Primordial pentru noi în partea a doua a sezonului este să evităm ultimele două locuri, pentru a avea un eventual avantaj al terenului propriu în play-out-ul care urmează după meciurile din faza a doua”, a declarat directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu, care a anunțat obiectivul CSM Târgu Jiu pentru faza a doua din LNBM.

Gorjenii încep tare faza a doua din Liga Națională, cu două deplasări, pe terenul echipelor CSM Galați și Steaua București. Prima partidă este cea de la Galați, sâmbătă, 4 februarie, pe terenul echipei care începe partea a doua din postura de lider al Grupei 11-18.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: