UCB face angajări

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a scos la concurs două posturi de execuție. Este vorba de un post de documentarist debutant la Institutul de Cercetare a Calității din cadrul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale și un post de referent de specialitate III (S) la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale.

Pentru a ocupa postul de documentarist, candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul științe juridice, științe sociale, științe administrative și să cunoască limba franceză și engleză. Dosarele se depun până pe data de 3 noiembrie. Proba scrisă este programată pentru 11 noiembrie, iar interviul două zile mai târziu.

Candidații care vor să ocupe postul de referent trebuie să facă dovada studiilor superioare în domeniul filologiei, să aibă o vechime în studii superioare de minimum șase luni și să aibă cunoștințe de operare PC și să cunoască limba franceză. Dosarele se depun până pe 2 noiembrie, iar proba scrisă va fi pe 10 noiembrie, urmând ca interviul să aibă loc pe 12 noiembrie.

Vizualizări: 2,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: