Drumarii din Gorj, verificați de prefect

În prag de iarnă, prefectul de Gorj a dispus să fie verificate toate bazele ce aparțin Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Cosmin Pistol vrea să vadă dacă sunt pregătiți drumarii pentru deszăpezire și dacă stocurile de material antiderapant sunt suficiente. Zona Rânca va fi supusă unei atenții mai sporite mai ales că este zonă montană și acolo au fost cele mai mari probleme în perioada sezonului rece din cauza cantității mari de zăpadă și a viscolului.

Drumarii vor fi verificați de o comisie de la Prefectură. În primă fază, controalele vor viza modul de pregătire în cadrul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

„Se va constitui o comisie mixtă care va verifica modul de pregătire a sezonului rece și modul de pregătire a Secției de Drumuri Naționale. Vom verifica stocurile de sare și nisip în bazele secției. Este o prioritate și baza de la Rânca. Din 20 octombrie, a fost închisă Transalpina. Vom vedea dacă sunt pregătiți drumarii”, a atenționat prefectul Cosmin Pistol.

De asemenea, și firma care se va ocupa de curățarea drumurilor județene în perioada iernii va fi verificată dacă are utilajele necesare pentru dezăpezire. Și în această iarnă, de tronsoanele de drum județean se va ocupa tot societatea Ydail, ca și anii trecuți.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: