Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UCB organizează Conferința „Regionalizare și politici regionale”

Institutul de Cercetare a Dezvoltării din cadrul Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu-Jiu organizează în perioada 25-27 octombrie Conferința științifică națională "Regionalizare și politici regionale", a precizat marți purtătorul de cuvânt al UCB, Andreea Văduva.

Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Academia Română și cu Centrul de Geografie Regională al Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca

Sesiunea inaugurală va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, iar printre personalitățile marcante care și-au anunțat participarea la această manifestare se numără Andrei Marga, directorul Institutului de Cercetare a Dezvoltării din cadrul UCB Târgu-Jiu, Ion Otiman Păun, secretar General al Academiei Române, Lucian Liviu Albu, directorul Institutului de Prognoză Economică din cadrul Academiei Române, Pompei Cocean, directorul Centrului de Geografie Regională al Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca și Dumitru Miron, profesor la Academia de Studii Economice București.

"Conferința științifică națională 'Regionalizare și politici regionale' reprezintă posibilitatea unei dezbateri de o înaltă ținută academică și științifică despre un subiect ce a produs în ultima perioadă multe discuții, analize și provocări atât la nivelul decidenților politici, cât și în cadrul mediului social, economic și cultural. Organizată sub cupola universitară a celui mai mare sculptor român, Constantin Brâncuși, această manifestare științifică își propune să deschidă noi direcții de interpretare a problematicii regionalizării României, să ofere oportunitatea schimbului de idei și să provoace noi reflecții intelectuale asupra acestui subiect", a menționat Andreea Văduva. În cadrul evenimentul va fi lansată și cartea "România și politici regionale". (A.P.)

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: