Prefectul, despre lucrările de pe DN 66: Nu e bine deloc!

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a declarat ieri într-un interviu la un post de radio că nu este mulţumit de ritmul lucrărilor la DN 66 şi că firma nu se va încadra să termine reabilitarea drumului la timp. Tot ieri primarul din Drăguţeşti a declarat că nu a văzut vreun utilaj în zona sa. Preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu a postat pe Facebook fotografii din data de 18 octombrie de la prima asfaltare pe DN 66. După ce au făcut poze, drumarii par să fi plecat.

Primarul din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, a declarat că numai în presă se discută despre asfaltarea DN 66, pentru că în realitate lucrurile nu se mişcă. Acesta spune că a aflat de la cei care mai vin câteodată la muncă faptul că nu şi-au luat salariile. Primarul spune că ar lucra mai bine angajaţii primăriei pe legea 416, iar utilajele le-a văzut doar presa, spune primarul la Radio Infinit. Dovada primei asfaltări pe DN 66 a fost anunţată pe Facebook de preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, acesta postând şi fotografii de la faţa locului.

În acelaşi timp, prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, admite că lucrările abia se mişcă. Şi asta pentru că mai mereu vin la Gorj şefi de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale Române (CNADNR). „Nu e bine deloc ţinând cont de graficul de lucru. Nu ştiu dacă are rost să atrag atenţia public celor de la CNADNR. Nu sunt mulţumit. Prefectul judeţului nu poate să-i spună constructorului să facă X sau Y, ci doar pot să trag semnale de alarmă în acest sens. Nu cred şi cred că aşa va fi, nu ne vom încadra în termenul de execuţie pentru că  au început foarte târziu lucrările şi nici măcar nu evoluează într-un ritm care să ne dea speranţa că se vor remedia timpii pierduţi pe cele două tronsoane, Bumbeşti Jiu-Petroşani, Bumbeşti Jiu-Rovinari“.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: