UCB Târgu Jiu a perfectat al patrulea transfer al sezonului

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu a anunţat că s-a perfectat cel de-al patrulea transfer pentru noul sezon. Şefii clubului universitar au anunţat că s-a parafat înţelegerea cu Daniel Brânzău, jucător de 35 de ani care a evoluat pentru AHC Drobeta Turnu Severin.

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a parafat al patrulea transfer din această vară la echipa de handbal masculin. Clubul din Târgu Jiu s-a înțeles cu clubul AHC Drobeta Turnu Severin pentru transferul la echipa de handbal masculin a UCB a jucătorului Daniel Brânzău. „Jucător de mână dreaptă, cu experiență sportivă,  Daniel Brânzău a activat ultima dată cu bune rezultate la echipa mehedințeană, venirea lui la echipa noastră fiind extrem de necesară pe postul de extrema stângă. Să-i urăm multe meciuri în tricoul echipei noastre și multe goluri de pe extremă în poarta adversarilor! Bine ai venit în familia CS UCB, Daniel Brânzău!”, a anunţat în comunicatul oficial al clubului directorul Virgil Popovici.

Acesta este al patrulea transfer realizat de UCB, după cei doi jucători de la CSS Corabia, Marcel Perete și Adrian Maranca, și după venirea lui Alin Manole de la CSU Pitești. Conducerea clubului a anunţat că vor mai urma și alte transferuri la echipa universitară care se pregăteşte pentru reluarea antrenamentelor în vederea noului sezon.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: