Primul transfer al sezonului la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a transferat pe Raul Silva fundaș central, de la Sporting Braga. Brazilianul a ajuns deja în cantonamentul oltenilor din Austria și urmează să semneze un contract pe doi ani cu echipa lui Laszlo Balint, după cum a anunţat Fanatik.

Raul Silva vine de la Braga, echipă care l-a transferat în 2017 pentru două milioane de euro de la Maritimo. Fundașul central a fost împrumutat la Estoril în sezonul trecut, echipă alături de care a terminat pe locul 9 în campionatul Portugaliei. În sezonul trecut, Silva a bifat 19 meciuri în toate competițiile, dintre care 15 în campionat. În prima ligă portugheză a marcat două goluri și a luat 6 cartonașe galbene. Acesta a fost titular în 37% din partidele lui Estoril din campionat.

Silva vine din postură de jucător liber de contract și se va lupta pentru un post de titular cu Paul Papp, Valentin Screciu și Valerică Găman. De-a lungul carierei, Silva a mai jucat la Atletico Paranaense, Remo Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Figueirense și Caeara, din Brazilia. În Portugalia a jucat la Maritimo, Braga și Estoril.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: