UCB Târgu Jiu, eveniment inedit de Ziua Națională a României

Ziua Națională a României va fi marcată și de Universitatea „Constain Brâncuși” din Târgu Jiu. Studenții, cadrele didactice și două asociații partenere vor organiza un eveniment aparte care să cinstească Ziua de 1 Decembrie.

Manifestările vor avea loc la sediul Facultății de Inginerie, miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 12:00.

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu prin programul de studii universitare de licență Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism din cadrul Facultății de Inginerie, în colaborare cu Asociația Cultural-Istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Asociația Detecții Gorj, organizează în data de 29 noiembrie, un eveniment dedicat zilei de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI.

În cadrul manifestării va fi prezentată o mini expoziție de recuzită militară ce va asigura participanților o incursiune captivantă în istoria conflictelor și tehnologiei militare, prezentând obiecte autentice care ilustrează evoluția echipamentelor și uniformelor folosite de-a lungul timpului. Aceasta va oferi o perspectivă unică asupra modului în care tehnicile și tehnologiile militare au evoluat în timp, evidențiind sacrificiile și inovațiile din spatele fiecărui obiect expus”, transmit reprezentanții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: