Alertă pe Dealul Bujorăscu. Ninsori abundente

Alertă pe Dealul Bujorăscu, unde condițiile meteorologice severe au generat ninsori abundente, afectând traficul rutier. Autoritățile au mobilizat 6 utilaje și echipe de muncitori pentru a interveni și a elibera carosabilul. Drumarii avertizează că deszăpezirea nu a putut fi făcută din cauza șoferilor care au blocat drumul.

Cu toate acestea, acțiunea utilajelor a fost îngreunată de către participanții la trafic care nu au luat în considerare avertismentele anterioare de prevenție. Numeroși șoferi au pornit la drum cu autoturisme echipate cu anvelope de vară, blocând astfel drumul și împiedicând accesul echipelor de intervenție. Această situație a condus la acumularea unei cantități semnificative de zăpadă pe carosabil. ”Acțiunea utilajelor a fost îngreunată și de către participanții la trafic care nu au înțeles mesajele noastre anterioare de prevenție și au plecat la drum cu autoturismele echipate cu anvelope de vară. Aceștia au blocat drumul și automat și accesul echipelor de intervenție, fapt ce a dus la acumularea unei cantități mari de zăpadă pe carosabil. Reamintim participanțiilor la trafic faptul că sunt obligați să își echipeze autoturismele corespunzător pentru iarnă în cazul în care este zăpadă sau gheață pe carosabil”.

Într-un apel către participanții la trafic, autoritățile reamintesc importanța echipării corespunzătoare a autoturismelor în sezonul de iarnă, mai ales în condiții de zăpadă sau gheață. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: