UCB Târgu Jiu, învinsă de juniorii Centrului Naţional Olimpic

Handbaliştii de la echipa Universităţii Constantin Brâncuşi au suferit o înfrângere  la Timişoara, în etapa a 10-a a Diviziei A, scor 27 – 20 pentru echipa gazdă. Gorjenii au pierdut în faţa echipei Centrului Naţional Olimpic, în condiţiile în care antrenorul Adrian Gorun nu a mai putut alinia cea mai bună echipă din cauza numeroaselor probleme de lot.

Echipa de handbal masculin a Universității Constantin Brâncuși s-a deplasat la Timişoara fără o parte dintre jucătorii de bază din lot. Având numeroase accidentări în ultima perioadă, dar şi un moral scăzut după cele două eşecuri consecutive, gorjenii nu au putut învinge tinerii jucătorii de la Centru Național Olimpic, aşa cum au reuşit în meciul tur când scorul în partida de la Târgu Jiu a fost 42 – 28. Scorul meciului de la Timişoara a fost 27 – 20  în favoarea gazdelor de la centrul Naţional Olimpic.

Antrenorul Adrian Gorun nu s-a putut baza pe o serie de  jucători de bază din lot, cei care au evoluat constant în prima parte a campionatului, pe lista indisponibililor medical aflându-se Ionuț Mazilu, Daniel Ghișe, Claudiu Marin, Marian Vătavu și Alexandru Mărgineanu. Din păcate cei care au fost trimişi pe teren în locul acestora nu au putut suplini absențele, iar echipa înfiinţată la Timişoara de Federaţia Română de Handbal, sub denumirea Centrul Național Olimpic de pregătire a juniorilor Timișoara, a reuşit să se impună cu o diferenţă de 7 puncte.

Absenţa jucătorilor cu experienţă din lot în ultimele etape s-a văzut şi echipa UCB nu a mai avut aceleaşi rezultate bune din tur. După eşecul de la Timişoara, UCB Târgu Jiu se află locul patru în clasamentul Grupei D din Divizia A, cu 12 puncte, la şase puncte de podium.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: