Udrea şi Olguţa, îmbrăcate de fiica liberalului Orzan

Alina Cârstea, fiica vicepreşedintelui PNL Gorj Gheorghe Orzan, a devenit cunoscută printre VIP-urile bucureştene. Nu datorită notorietăţii tatălui său, ci pentru că deţine o casă de modă. Nu puţine sunt doamnele din domeniul politicului care au apelat la serviciile sale. A îmbrăcat de-a lungul timpului personaje politice precum Elena Udrea sau Olguţa Vasilescu, dar şi mai multe personaje mondene, cum ar fi Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu.

Împreună cu soţul său, Alina a deschis în urmă cu câţiva ani un atelier şi un showroom în capitală. Are în colecţiile sale rochii de seară, pantofi, mai nou şi rochii de mireasă. Cu sprijinul părinţilor a reuşit să pună pe picioare această afacere.

Tatăl său spune că a susţinut-o încă de la început în acest demers şi încă o mai ajută, deşi la început nu a crezut în această afacere. „Fiică-mea are propria linie de creaţie la Bucureşti. Este de vreo trei ani în domeniul ăsta. În afaceri mă moşteneşte pe mine. Beneficiază de programul acesta pentru tineri sub 35 de ani. Am sprijinit-o şi eu pentru că este un domeniu cu concurenţă foarte mare. Am făcut importuri pentru ea. I-am luat materiale din China, Germania, America”, a spus Gheorghe Orzan.

bianca_dragusanu_monica_davidescuoana_ionita_nic

Deşi nu a intrat de mult timp în afacere, colecţiile Alinei au fost apreciate de personaje cu renume de pe scena politică. Chiar şi vedetele unor anumite show-uri de televiziune au apreciat creaţiile sale. „Sunt vedete de prim rang pe care le îmbracă fiică-mea. Şi la ultima ediţie „Dansez pentru tine”, şi politicieni, deşi fiică-mea nu face politică, dar le îmbracă. A îmbrăcat de exemplu pe primăriţa Craiovei şi pe Elena Udrea şi pe altele. Le-au plăcut creaţiile fiicei mele, au studiat pe internet, credeau că e o firmă din Italia, pentru că face şi exporturi. Le-a îmbrăcat şi pe Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu, Ilinca Vandici”, a mai spus politicianul.

Alina are 28 de ani, iar anul acesta, în iulie, s-a căsătorit cu Cristian Cîrstea. Gheorghe Orzan mai are un fiu, care lucrează tot în capitală.  

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: