Ultima discuție la CE Oltenia înainte de semnarea actului adițional

Actul adiţional la Contractul Colectiv de Muncă pentru angajaţii din Complexul Energetic Oltenia va fi semnat luni. Cel puţin asta afirmă liderii de sindicat care au participat, vineri, la o nouă întâlnire cu directorii companiei.

„Astăzi (n.r. vineri), a fost o discuţie cu directorii de la Resurse Umane. S-a discutat despre redactarea actului adiţional. Documentul va fi semnat luni şi va concretiza promisiunile făcute de administraţie minerilor în prezenţa ministrului Energiei, Anton Anton”, a spus sindicalistul Manu Tomescu.

Actul adiţional va conţine sporul de producţie în valoare de 1.000 de lei brut pentru muncitorii din producţie şi vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei. Documentul urmează să fie înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj imediat după ce va fi semnat de liderii sindicatelor reprezentative şi administraţia companiei energetice. Sporul va fi acordat de la 1 martie, în timp ce tichetele de vacanţă vor ajunge la mineri şi energeticieni începând cu data de 1 mai.

Vizualizări: 5,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: