Ultima şansă a pandurilor

Pandurii Târgu Jiu – Ceahlăul Piatra Neamţ

Stadion Municipal din Târgu Jiu, ora 15:00

Pandurii: Stanca – Popete, Murgan, Chibulcutean, Cardoso – Ghindeanu, Păcurar, Orac, Lazic – Kamara, Tilincă. Antrenor Liviu Ciobotariu.

Rezerve: Mingote, Rusu, Tătaru, Arrieta, Nalaţi, Vranjes, Tremonti.

Arbitri: Cristi Balaj – Zoltan Szekely şi Adrian Vidan

Meciul de azi cu Ceahlăul devine unul capital pentru echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, formaţia nemţeană fiind una dintre echipele care se luptă acum să iese din zona retrogradabilă. Fără cei patru jucători pedepsiţi la meciul precedent, tehnicianul pandurilor a apelat la acest joc şi la întăriri de la echipa a doua de unde l-a adus pe Vlăduţi.

Liviu Ciobotariu consideră jocul de azi ca fiind unul foarte greu prin prisma faptului că echipa din Piatra Neamţ a făcut jocuri bune în deplasare în acest debut de retur: „Ne aşteaptă un joc foarte greu având în vedere faptul că Ceahlăul Piatra Neamţ, în ciuda faptului că se află la subsolul clasamentului, a realizat nişte rezultate foarte bune la începutul returului, mai ales în deplasare”. Nemţenii au început sezonul cu o victorie în Ghencea unde au reuşit să facă o surpriză învingând Steaua din postura de „lanternă roşie” după care au remizat cu Dinamo. Adversarul de azi este considerat unul incomod şi care pune probleme dar gorjenii speră să depăşească mai uşor Ceahlăul care va fi lipsit de serviciile lui Vasilache după ce a luat cartonaş roşu. „Noi jucăm acasă şi ne dorim foarte mult o victorie. N-am mai câştigat de foarte mult timp şi eu cred că suntem cu toţii conştienţi că este un meci foarte important. Trebuie să câştigăm neapărat acest meci ! Ne dorim foarte mult victoria iar alt rezultat nici nu luăm în calcul”, a mai precizat Ciobotariu. 

Tehnicianul pandurilor a convocat încă trei jucători în lot şi spune că va decide la ora jocului pe cine va miza în atac: „Grecu va lipsi de la acest meci din cauza suspendării dar am mai cooptat trei jucători în lot, Dedu, Rusu şi Vlăduţi de la echipa a doua. Dedu e refăcut şi e pregătit să redebuteze după accidentarea de anul trecut. În ceea ce priveşte compartimentul ofensiv, avem soluţii dar vom vedea la ora jocului cine va juca din primul minut”.

Pandurii au efectuat ieri ultimul antrenament înaintea jocului cu Ceahlăul, la ora oficială a meciului, echipa din Piatra Neamţ pregătindu-se pe aceiaşi bază sportivă dar cu o oră mai târziu.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: