Ultimele meciuri de fotbal pentru Cupa Cartierelor

Competiţia iubitorilor de fotbal „Cupa Cartierelor” din Tg Jiu se apropie de final. Duminică, pe terenul sintetic Fair Play Arena, s-au disputat jocurile din cadrul sferturilor de finală, urmând ca în acest week-end să aibă loc semifinalele şi finalele. Potrivit organizatorilor, la festivitatea de premiere va participa şi Petre Grigoraş, antrenorul principal de la Pandurii. Invitaţi la premiere au fost şi fotbaliştii Lucian Sânmărtean şi George Ţucudean.
Competiţia de fotbal dedicată celor care practică acest sport în spatele blocului sau în curtea şcolii îşi va desemna câştigătorii duminică, 25 septembrie. Pentru „Cupa Cartierelor” s-au înscris 13 echipe din diferite zone ale oraşului. Jocurile din cadrul sferturilor de finală s-au disputat, week-endul trecut, pe terenul sintetic Fair Play Arena.
În primul joc echipa Kokolino a obţinut o victorie facilă in faţa celor de la Republicii, echipa care are in componenţă jucători cu vârsta de până la 19 ani. Jocul al doilea ar fi trebuit să se dispute între echipele FC Becrimar si Atletico Târgu Jiu, însă prima echipă a ales să nu se prezinte la acest joc, creând astfel culoar liber spre semifinale echipei Atletico Tg. Jiu. Cel de-al treilea joc a pus faţă în faţă echipele Lido Team şi Selena, două dintre cele mai puternice echipe ale competiţiei. Ultimul joc a fost şi cel mai palpitant. Echipa din Vădeni a deschis scorul repede, însă a fost egalată până la pauză. Tenismenii au reuşit să întoarcă scorul în repriza a doua, preluând conducerea cu 2 - 1. „Au fost meciuri frumoase. Scopul organizării acestei competiţii a fost acela de a regăsi fotbalul pe care-l jucam în spatele blocului sau în curtea şcolii. La sfârşitul acestei săptămâni, vor fi ultimele meciuri în cadrul competiţiei „Cupa Cartierelor”. Premiile ce vor fi acordate câştigătorilor constă în diplome şi echipamente sportive, valoarea totală se ridică la suma de 800 de euro”, a declarat Cosmin Tutunaru, unul dintre organizatorii competiţiei.

Galerie foto



Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: