Golea rezistă la Pandurii. „Mi-am făcut datoria”

Adunarea Generală a Asociaţilor de la Pandurii Târgu Jiu nu a luat nicio decizie în privinţa unei eventuale demiteri a administratorului special. Marin Golea crede că şi-a făcut datoria şi afirmă că nu ştie de ce i se doreşte schimbarea.

Asociaţii s-au întâlnit, însă Golea a lipsit de la şedinţă. „Împreună cu ceilalţi asociaţi, am decis amânarea acestei decizii. În perioada următoare, administratorul judiciar va face o nouă convocare la care vor fi invitaţi asociaţii şi administratorul special şi se vor discuta mai multe subiecte privind clubul Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu şi reprezentantul primăriei în AGA. Popescu nu a ştiut să explice concret care sunt motivele pentru care se doreşte debarcarea lui Golea: „Că erau sau nu reproşuri, era mai întâi nevoie de lămuriri în privinţa situaţiei clubului la momentul de faţă şi de anumite acuze făcute în spaţiul public de către anumite persoane asociaţilor de la club. Trebuiau lămurite anumite lucruri”, a fost reacţia lui Popescu.

De cealaltă parte, Marin Golea şi-a explicat absenţa de la întâlnirea cu asociaţii.  A avut treabă la Federaţia Română de Fotbal, pentru a licenţia clubul. „Eu am fost plecat la Federaţie. Nu ştiu ce au hotărât dumnealor, dar trebuie să motiveze ferm eventuala mea schimbare. Eu cred că mi-am făcut datoria. Dumnealor m-au părăsit din momentul în care m-au numit acolo. Am reuşit să aducem echipa până aici. Ei ar fi trebuit să îndeplinească nişte condiţii minimale ca asociaţi să plătească şi contribuţiile”, a declarat Marin Golea, la Radio Infinit.

Recent, Marin Golea a dat asociaţii în judecată să-i plătească leafa de 9.000 de lei, stabilită înainte de a prelua mandatul. Administratorul special susţine că salariul a fost stabilit de asociaţi. „Poate i-a deranjat şi faptul că i-am dat în judecată pentru salariul aprobat anterior. În biroul domnului Popescu, a fost aprobată contribuţia. Nu l-am pus eu. Dumnealor. Nimeni nu mă credea. Nici soţia, nici colegii, nici sindicaliştii. Eu cred că va avea viitor clubul. De şase luni nu le-am dat banii. Nimeni nu ne oferă un serviciu gratuit. Toată lumea se teme că intrăm în faliment şi nu îşi mai primesc banii”.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: