Uluit de declaraţiile pro Ponta ale lui Dian Popescu

Consilierul local al PNL, Mihai Paraschiv, este surprins de sprijinul pe care liderul său de partid Dian Popescu îl arată pentru Victor Ponta şi Laurenţiu Ciurel, atunci când e în studioul televiziunilor centrale.

Dian Popescu a fost invitat la B1TV în contextul în care Dan Şova şi alţi doi directori din Gorj, Laurenţiu Ciurel şi Dumitru Cristea, erau urmăriţi penal în dosarul contractelor de asistenţă juridică de la complexurile energetice. Chiar dacă în declaraţia de avere au apărut sume pe care Victor Ponta le-a încasat de la Casa Şova în acea perioadă, existând suspiciuni că ar fi implicat în felul în care colegul său a câştigat contractele de la Turceni şi Rovinari, Dian Popescu spune că deputatul PSD de Târgu Jiu nu are nici un amestec. Potrivit unui raport al Inspecţiei Judiciare a CSM, cercetarea în acest dosar a început pe numele lui Ponta. În presa centrală Dian Popescu spune că Ciurel e manager privat, în cea locală spune că e manager politic. „Este secretă leafa domnului Ciurel. Este management privat, este pe o lege, eu cred, aici DNA poate şti, cred că domnul Ponta nu este nicăieri. Eu sunt convins că în perioada anului 2007-2008 singurul fax (!) care a fost deschis a fost al domnului Şova, din celelalte case de avocatură. Cred că domnul Ponta nu avea nevoie să intervină. Domnul Ponta era în opoziţie atunci“, a declarat Dian Popescu, liderul PNL.

Liberalul Mihai Paraschiv spune că este curioasă poziţionarea lui Dian Popescu faţă de Laurenţiu Ciurel şi Victor Ponta. „Mi se pare o schimbare 180 de grade a poziţiei faţă de membrii PSD şi este cel puţin curioasă. M-a surprins  şi pe mine această poziţie. Ştiam că e un oponent al domnului Ciurel la şefia CE Oltenia şi nu e de acord cu acţiunile dânsului, motiv pentru care ce a declarat a fost chiar surprinzător. Nu ştiu care a fost ideea, dar vedem în viitor ce va face domnul preşedinte“, a declarat acesta.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: