Consilierul Mihuţescu a demisionat după şase luni de chiul

Constantin Mihuţescu, fostul primar de la Baia de Fier, a renunţat la funcţia de consilier local printr-o demisie verbală. Mihuţescu îşi motivează demisia ca fiind cauzată de comportamentul viceprimarului Laurenţiu Vasilache. Primarul Dumitru Turbăceanu crede că Mihuţescu este nemulţumit din cauză că nu reuşeşte să pună beţe în roate activităţii Consiliului Local.

Fostul primar de la Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, acuză viceprimarul de comportament abuziv. Este vorba de Laurenţiu Vasilache, acelaşi viceprimar pe care l-a avut şi Mihuţescu pe vremea când se afla la cârma localităţii. „Sunt mulţi cetăţeni care dacă vin în şedinţă sunt pur şi simplu persiflaţi de domnul viceprimar. Acesta are o atitudine dură, nu-i lasă să vorbească, nu-i lasă să-şi spună păsurile. Comportamentul viceprimarului faţă de consilierii locali şi faţă de cetăţenii care vin în Consiliul Local m-a determinat să demisionez. Am luat decizia de a demisiona pe loc, primarul nefiind la şedinţă, vicele a tăiat şi a spânzurat acolo. Eu ştiu că în Consiliul Local trebuie să se facă ceva pentru oameni, nu să li se pună pumnul în gură”, a declarat Constantin Mihuţescu la un post de radio local.

Primarul Dumitru Turbăceanu crede că Mihuţescu este supărat din cauză că nu reuşeşte să împiedice buna desfăşurare a activităţii din primărie. „Nu ştiu ce probleme sunt între ei, dar ştiu că actualul viceprimar a fost şi viceprimarul lui Mihuţescu. În plus, el şi ceilalţi consilieri l-au ales din nou viceprimar. Eu cred că Mihuţescu este supărat din cauză că vicele a spus consilierilor locali să nu-l ia în calcul. Mihuţescu tot încearcă să bage beţe în roate pentru ca activitatea primăriei să nu meargă bine. Dacă pe vremea lui nu s-a făcut nimic vrea ca şi acum să nu se facă nimic”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul de la Baia de Fier.

Demisie verbală

Primarul Turbăceanu spune că Mihuţescu a demisionat doar verbal din Consiliul Local. „Nu am participat la şedinţa de Consiliul Local din luna iulie pentru că eram plecat la Bucureşti, cred că absenţa mea l-a făcut pe Mihuţescu să vină la şedinţă. El nu a mai participat la şedinţele Consiliului Local din luna ianuarie, era şi timpul să-şi dea demisia. Din câte am văzut consemnat în procesul verbal al şedinţei este vorba doar de o demisie verbală, nu şi scrisă. Unul din punctele de pe ordinea de zi a şedinţei a fost o rectificare bugetară şi am înţeles că Mihuţescu voia să împartă el banii în aşa fel încât să nu se poată face nici o investiţie. Dacă pe vremea lui nu s-a făcut nimic, vrea ca şi acum să nu se facă nimic”, a precizat primarul Turbăceanu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: