Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un administrator din Ionești s-a ales cu dosar penal

 În dimineaţa zilei de sâmbătă, 05 octombrie 2013, orele 09:30, poliţiştii din oraşul Turceni împreună cu cei din comuna Ioneşti au efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Ioneşti, administrată de P.G., de 47 ani.

            Cu această ocazie poliţiştii au constatat că în perioada decembrie 2012 - iulie 2013, societatea comercială menţionată a achiziţionat marfă în valoare de 15.000 lei, de la o alta din municipiul Craiova, fără documente legale de provenienţă. Ulterior, marfa a fost comercializată la terţe persoane, fără ca veniturile realizate să fie înregistrate în evidenţa contabilă a societăţii, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului statului.

            Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: