Un antrenor nou şi experimentat în echipa CSM Târgu Jiu

Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu are un nou antrenor la secţia de baschet. Este vorba de un antrenor cu mare experienţă, Laurenţiu Răuţ, care pregăteşte deja una dintre echipele de baschet feminin a clubului.

Secţia de baschet a CSM Târgu Jiu a înscris, în Campionatul Naţional de Juniori, ediţia 2020-2021, şi o echipă de U13 feminin. Nou înfiinţată, echipa de baschet junioare U13 a CSM Târgu Jiu este pregătită de antrenorii  Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu, a informat csmtargujiu.ro.

Nou venit în echipa CSM, Laurenţiu Răuţ a precizat că îşi doreşte să promoveze baschetul feminin la nivelul judeţului Gorj, aici existând tradiţie mai ales în baschet masculin: “M-am alăturat acestui proiect pentru că îmi doresc să promovez și baschetul feminin care, din păcate, la nivel de Gorj, a fost promovat destul de puțin și să creăm o continuitate la nivelul juvenil feminin. Noi am înființat această echipă de U13 feminin pentru a da posibilitatea și fetelor de a se bucura de baschet și vrem să creăm o tradiție, la feminin și la Târgu Jiu. Exista o echipă la U16 și ne-am gândit să avem continuitate. Lotul acestei generații este unul destul de mare, de aceea am hotărât să folosim toate fetele în aceste 3 turnee, pentru a vedea potențialul tuturor fetelor născute în perioada  2008-2009. La fiecare turneu vom rula un număr de 14 fete”.

Echipa de U 13 feminin a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa D, din care mai fac parte Olimpia Bucureşti şi BBB Raptors Bucureşti. Tinerele jucătoare de la Târgu Jiu au debutat deja în week-end la primul lor turneu care a avut loc la Bucureşti, unde s-au jucat patru meciuri oficiale din noul sezon.

La categoria U13 feminin s-au înscris în campionat 12 echipe, împărţite în 4 grupe de câte trei echipe.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: