Şansă mare la Constanţa pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu  speră să recupereze la Constanța punctele pierdute acasă, în meciul cu U Cluj. Echipa lui Flavius Stoican poate profita de faptul că Farul va avea suspendaţi doi dintre jucătorii de bază la meciul de la Constanţa.

După pasul greșit din meciul cu Universitatea Cluj, pierdut, etapa trecută, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, ACS Viitorul Târgu Jiu speră să revină pe podium, după meciul de duminică, de la Constanța, cu Farul.  Antrenorul Flavius Stoican privește meciul cu optimism, dar se teme şi de eşec acuzând programul aglomerat al echipei sale, care, la doar trei zile după meciul malul Mării Negre, se va deplasa la Cluj, pentru un nou duel cu Universitatea, de data aceasta în sferturile de finală ale Cupei României. ”Fiecare partidă rămasă e importantă, plus Cupa României. Vrem să fim mai buni, acesta este țelul nostru. Și noi, și Farul, ne dorim să intrăm în play-off. Este un meci deschis oricărui rezultat și sunt șanse egale pentru ambele participante”, a spus tehnicianul înaintea meciului cu Farul.

Farul a ratat șansa de urca pe pozițiie de play-off după ce a condus la Călărași, însă a remizat la scorul de 1-1 cu Dunărea, în primul meci oficial de Liga 2 disputat în 2021, în cadrul etapei a 16-a.

Farul nu se va putea baza în meciul cu Viitorul pe doi dintre jucătorii importanți din defensivă, Marius Leca și căpitanul Paul Antoche, pentru că amândoi au primit cartonaș galben și vor fi în stare de suspendare la următorul joc.

Farul Constanţa și ACS Viitorul Târgu Jiu joacă în etapa a 17-a a Ligii 2 duminică, 28 februarie, de la ora 11:30, pe stadionul din Constanța.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: