Pandurii şi-a definitivat lotul înaintea primului meci oficial

Pandurii Târgu Jiu și-a definitivat lotul înaintea primului joc oficial al anului. Gorjenii vor juca duminică, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti şi se vor prezenta la start cu aproape toţi jucătorii valizi.

Jucătorii din lotul echipei Pandurii sunt pregătiţi de startul în jocurile oficiale din acest an, după ce au disputat opt meciuri de verificare. Doar câteva mici probleme medicale au afectat lotul în ultimele săptămâni, astfel că antrenorul Călin Cojocaru poate alinia cel mai bun unsprezece la meciul de duminică.

După ce s-a despărțit în pauza de iarnă de mai mulți jucători, la care antrenorul Călin Cojocaru a renunțat sau care au plecat la cluburi stabile financiar, Pandurii a adus mai mulţi înlocuitori.  Tehnicianul crede că a găsit înlocuitorul lui Martin Remacle, cea mai importantă pierdere a gorjenilor din această iarnă.

Antrenorul este de părere că francezul Maurice Sylla, adus în Liga 5 din Hexagon, este înlocuitorul perfect pentru Remacle, plecat la începutul anului la FC Voluntari. ”Daniel Filip și Carlos Corduneanu sunt fundași dreapta, iar Filip poate să joace și fundaș stânga. Sunt jucători tineri, care au calitate, și sunt convins că ne vor ajuta. Maurice Sylla este un mijlocaș central care a venit pe aceeași poziție cu Remacle. Este un jucător agresiv, cu profil defensiv. Ștefan Răchișan este un jucător de bandă, care joacă în stânga și în dreapta. Este un mijlocaș care are viteză, tehnică bună. A revenit și Ovidiu Rasoveanu, un jucător crescut aici, la Târgu-Jiu, care are calitate. Depinde doar de ei. Toți jucători din lot au calitate și pot să aducă un plus. Toți s-au integrat foarte bine”, a declarat Cojocaru, citat de liga2.ro.

Aflată pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 7 puncte, Pandurii joacă duminică, cu începere de la ora 14:45, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu Petrolul Ploiești, în etapa a 17-a.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: