ACS Viitorul a pierdut la limită duelul cu Farul Constanţa

ACS Viitorul Târgu Jiu  a pierdut la limită confruntarea cu Farul Constanţa, scor 1-0 pentru echipa lui Ianus Zicu. În timp ce echipa lui Flavius Stoican a pierdut după această etapă locul din play-off, cei de la Farul continuă să spere că se vor putea clasa între primele şase la finalul turului.

Farul a câștigat cu scorul de 1-0 meciul de pe teren propriu cu ACS Viitorul Târgu Jiu, printr-un gol marcat în repriza secundă de Liviu Mihai.

Meciul de la Constanța, din etapa a 17-a a sezonului Ligii 2, a fost unul modest în ocazii în prima repriză. Singura situația cât de cât a avut-o Damașcan, în minutul 20, cu un șut din 10 metri pe lângă bara colțului lung. În partea a doua a jocului, Farul a arătat cu totul altfel, după ce Ianis Zicu a efectuat trei schimbări la pauză. Măzărache a avut mai multe şuturi periculoase în flancul stâng, unul dintre acestea fiind ratate de Liviu Mihai, din 10 metri central, cu portarul în față, de unde a reluat slab și Rusu a prins. La o acțiune a lui Bîrnoi în stânga careului, finalizată cu o pasă în careul mic, de unde Sin a respins în centru, direct la Liviu Mihai (63), care a prins un șut bombă din 13 metri direct sub transversală.

Și Flavius Stoican a încercat să producă un șoc cu trei schimbări în același minut, însă efectul nu a fost ca la gazde. Tot Farul a mai avut o mare ocazie, pe contraatac, prin Bârnoi (76), care a șutat direct în trasversală, din 14 metri central. Sin (86), Bădăuță (87, 90+1) n-au putut înscrie, astfel că echipa lui Stoican contabilizează a doua înfrângere consecutivă în meciurile din 2021 dar păstrează speranţe de play-off, chiar dacă a căzut pe locul şapte. Farul urcă pe locul 11, cu 24 de puncte strânse în 15 meciuri, fiind la egalitate cu alte formaţii, mai bine poziționate datorită golaverajului mai bun.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: