Gilortul a aflat că i s-au anulat două meciuri amicale

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu va mai juca amicalul programat în acest week-end cu CSO Filiaşi. Vestea a venit după ce echipa lui Florin Popete nu a jucat nici amicalul de la mijlocul acestei săptămâni, cu Viitorul Şimian.

Apropierea debutului părţii a doua a campionatului la Liga 3 face ca echipele să fie mai pretenţioase în privinţa terenurilor de joc, Toată lumea vrea să joace pe terenuri cu iarbă, dar acestea sunt destul de greu de găsit.

Gilortul a trecut deja prin anularea unui amical, miercuri, după ce meciul de pregătire dintre Gilortul și Viitorul Șimian, care urma să se dispute la Rovinari, a fost anulat. Conducerea echipei mehedințene a înștiințat clubul gorjean că din cauza problemelor de efectiv nu mai poate da curs invitației de a disputa partida amicală dintre cele două formații. Astfel, la solicitarea echipei de pe malul Dunării, Gilortul  a fost nevoită să își anuleze  meciul  de pregătire programat miercuri iar acum este nevoită să renunţe la un amical din cauza terenurilor. „Sâmbătă, băieții noștri urmau să dispute un nou joc, de această dată în compania liderului seriei a VI-a din Liga 3, ACSO Filiași. Cele două echipe și-au dorit să dispute partida pe un teren cu iarbă și, cum acestea nu au găsit o suprafață acceptabilă pentru această perioadă, au decis să anuleze întâlnirea”, a anunţat echipa din Cărbuneşti pe pagina oficială. Din fericire gorjenii au disputat deja o serie de meciuri de verificare în ultima perioadă, săptămâna trecută jucând chiar două astfel de jocuri cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi Flacăra Horezu.

Până la reluarea jocurilor oficiale Gilortul mai are programat un singur joc de pregătire, sâmbătă 6 martie, cu Universitatea Craiova 2, la Târgu Cărbunești. Totuși, conducerea echipei a informat că încearcă să mai găsească un adversar pentru miercuri, 3 martie 2021.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: