Un barbat din Bengesti, retinut pentru viol

O tanara de 18 ani a fost violata azi-dimineata in jurul orelor 4:20 de catre un tanar din Bengesti Ciocadia. Fata se afla in masina tanarului acuzat de viol, impreuna cu alte persoane pentru ca se intorceau spre casa, de la discoteca din localitatea Milostea.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că victima, în jurul orelor 03:00, a plecat spre casă de la o discotecă din comuna Milostea, judeţul Vâlcea, împreună cu 4 tineri, într-un autoturism, condus de către un tânăr de 21 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia. Ajungând pe raza oraşului Novaci, la limita dintre localităţile Pociovaliştea şi Bălceşti, conducătorul auto a oprit autoturismul pe un câmp, moment în care Constantin T.C., de 30 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, pasager în autoturism, prin violenţă şi ameninţare, a coborât-o din interior pe victimă şi a întreţinut cu aceasta, împotriva voinţei sale, act sexual”, a declarat Daniel Tica. purtator de cuvant al IPJ Gorj. Suspectul a fost identificat ulterior, fiind reţinut pe timp de 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Gorj.

Cercetările continuă, urmând ca în cursul acestei zile, suspectul să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: