Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un colegiu din Motru angajează bibliotecar

Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru a scos la concurs un post de bibliotecar. Pentru participarea la concurs, o condiție este absolvirea, cu examen de diplomă, a unei instituții de învățământ, secție de biblioteconomie, sau a altor instituții de învățământ ai căror absolvenți au studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei.

Pot ocupa funcția de bibliotecar, de documentarist sau de redactor și absolvenți ai învățământului postliceal sau liceal cu diplomă în domeniu/absolvirea cu examen de diplomă a unei instituții de învățământ, secție de biblioteconomie, sau a altor instituții de învățământ ai căror absolvenți au studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei.

Casa corpului didactic asigură coordonarea metodologică a activităților din bibliotecile unităților de învățământ.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 10 noiembrie. Concursul va începe pe data de 16 noiembrie cu proba scrisă, interviul fiind două zile mai târziu.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: