Un copil de cinci ani, ucis de un animal

Tragedie într-o familie din Stăneşti. Un copil de numai cinci ani şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic. Micuţul a fost strivit de o vacă. Poliţia şi conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat cercetări în acest caz. Familia are nevoie acum de ajutor pentru înmormântare ţinând cont că are un venit lunar de 200 de lei.

Copilul de cinci ani a murit la spital în chinuri groaznice. Acesta a fost călcat în picioare de o vacă. Animalul s-a speriat de fulgere în timpul unei furtuni şi s-a năpustit asupra copilului care mergea la toaletă. La un moment dat mama şi-a auzit copilul ţipând. “Copilul a ieşit afară să-şi facă nevoile. S-a dus lângă grajdul animalelor. Vaca s-a speriat de fulgere şi l-a lovit cu picioarele, s-a năpustit asupra lui. L-am auzit ţipând şi am ieşit afară. Era lovit la cap, la burtă, la spate. L-am dus la spital la Târgu-Jiu, iar de acolo l-au trimis la Craiova unde a şi murit. Era lovit rău. Noi ştiam că vaca este cam rea, dar nu ne-am gândit că se repede pe copil. S-a întâmplat să uităm poarta la grajd deschisă. Nu avem ce să mai facem acum” , povesteşte mama copilului.

ANCHETĂ

Familia micuţului mai are doi copii, de doi, respectiv patru ani. Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. “Am deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea cauzele şi împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

VINA PARINŢILOR

Şi Direcţia pentru Protecţia Copilului a demarat cercetări în acest caz. “ Este un caz nefericit. Un copil de cinci ani a murit strivit de un animal. Noi încercăm să aflăm de ce copilul a rămas nesupravegheat şi să stabilim partea de vină a părinţilor. Dacă va fi nevoie vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti pentru că mai au acasă doi copii minori”, a declarat conducerea DGASPC Gorj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: