Un DA hotărât statului poliţienesc

De vreo câteva zile protestez tacit şi de unul singur la adresa idioţilor din presa autohtonă ascultând doar BBC şi urmărind la televizor doar posturi de ştiri străine. Modul în care a fost ignorată revoluţia din Egipt de către d'alde Realitatea, Antena 3, B1 TV (ca să nu creadă pesediştii că avem vreo preferinţă) şi celelalte posturi este scandalos. După mai multe luări de poziţie în presă şi pe bloguri, abia în a şasea zi de revoltă, evenimentele din Egipt au început să deschidă jurnalele de ştiri. Când vezi ce înseamnă o mişcare adevărată a unor mase cu adevărat nemulţumite şi hotărâte, îţi vine să şi râzi când te gândeşti la protestele fără vlagă de pe la noi. Numiţi-mă pedelist, mi se rupe, dar încep să dau tot mai multă crezare adepţilor teoriei conspiraţiei conform căreia toţi protestatarii care scandează lipsiţi de convingere în faţa a te miri ce instituţii sunt măcar îndemnaţi, dacă nu cumva şi plătiţi, de celălalt ”sistem”, cel care a pierdut alegerile, ăla roşu.

Zău că n-aş fi luat poziţia asta băsistă dacă nu i-aş fi văzut, în ultimele zile, pe liderii pesedişti îndemnînd public la răscoală pe toate posturile TV pentru a apăra un presupus infractor. Dincolo de reactiile previzibile ale greilor şi de cea a marionetei Victoraş, cel mai mult m-a amuzat o declaraţie a lui Adrian Năstase, care a spus că România s-a transformat într-un ”stat poliţienesc”. Hahahaha! Ia uitaţi cine vorbeşte de poliţienism! Tocmai omul pe care ”poliţia” nu reuşeşte să-l convingă să demonstreze în justiţie că nu a săvârşit vreo infracţiune. Super-democratul pe vremea căruia presa mai avea puţin şi sucomba, murdărindu-i talpa bocancului de sânge.

Şi, în fond, ce-i în neregulă cu un stat poliţienesc? Personal, n-am nimic de ascuns, îi invit pe poliţişti să-mi percheziţioneze casa şi să-mi asculte convorbirile telefonice când au ei chef. Eu nu văd alt tratament pentru un stat condus de hoţi decât unul condus de poliţie.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: