Un fost căpitan de la Pandurii a cerut falimentul clubului

Unul dintre primii jucători care a cerut falimentul clubului Pandurii, în 2017, a revenit acum cu o altă cerere de intrare în faliment a fostei echipe. Bogdan Unguruşan a depus recent o cerere de faliment aceasta urmând să fie judecată la termenul din luna octombrie.

Pandurii Târgu Jiu se află în procedură de reorganizare şi va începe în curând plata sumelor de la masa credală, acolo unde s-ar încadra şi fostul jucător al echipei Bogdan Unguruşan, cel care a depus la instanță o cerere de intrare în faliment a clubului târgujian.

Unguruşan nu este singurul jucător care cere falimentul, de-a lungul timpului existând şi alte cereri de acest gen care însă nu au avut succes. Cererea lui Unguruşan va fi judecată la următorul termen din proces programat luna viitoare.

Principalul creditor de la Pandurii, fostul preşedinte Marin Condescu, este optimist şi spune că problema plăţii salariilor restante cerute de Unguruşan se va rezolva la masa credală. „E vorba despre două salarii, nu e o sumă mare, dar care nu poate fi achitată pentru că ține de perioada de dinainte de intrarea în insolvență din 2016. Fostul jucător este înscris la masa credală și doar acolo se rezolvă problema plății”, a spus Condescu, citat de Radio Infinit, precizând că au mai fost astfel de cereri: „A mai făcut o astfel de cerere și i-a fost respinsă. Și lui și altora pentru că prevederile legale reglementează altfel situațiile acestea”. Unguruşan mai ceruse falimentul şi în 2017, când şi alţi jucători, printre care Grecu şi Voiculeţ au formulat cereri asemănătoare care au fost respinse de instanţă.

Bogdan Unguruşan a jucat la Pandurii în perioada 2012 – 2017,  având peste 130 de meciuri jucate pentru formaţia gorjeană în Liga 1, în ultimul sezon fiind şi căpitan al echipei.

Vizualizări: 1,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: