Pandurii s-a impus în derby-ul cu CSM Deva

Pandurii a reuşit să se impună la limită în meciul derby pentru locul doi cu CSM Deva, echipa care are pe bancă doi foşti panduri, Fane Nanu şi Dorian Gugu. Scorul a fost 1-0 pentru gorjenii care au tremurat serios pentru a menţine acest rezultat stabilit din prima repriză.

Pandurii a continuat şi în etapa a 5-a seria rezultatelor bune din acest sezon dar jocul echipei lui Călin Cojocaru nu a mai fost la fel de convingător precum cel din etapa precedentă. Adversarul a dat şi acesta o replică bună fiind vorba de CSM Deva, echipă care se bate la primele locuri din clasament. Scorul a fost de 1-0, golul fiind marcat de olandezul Alberto Suently, în minutul 16.

Cu ocazia acestui joc, Pandurii a revenit pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu după ce s-au încheiat aici lucrările de refacere a gazonului. Meciul a fost totuşi disputat chiar dacă nu s-au marcat multe goluri iar fazele de poartă nu au lipsit dar nu s-au finalizat cu gol. Alte ocazii mari i-au aparţinut lui Peniel Obeng care, în minutul 25, a fost foarte aproape de golul doi.

La Pandurii s-a văzut absenţa lui Pleaşcă, jucător cu mare experienţă care s-a accidentat înaintea partidei. S-a mai consemnat la acest meci şi un debut, cel al lui Eric Izquiero, un jucător spaniol dar care s-a stabilit în Andora, unde este şi slecţionat în naţionala U21 a micului stat european.

În urma acestui rezultat, Pandurii a ajuns la a patra victorie în campionat şi a acumulat 13 puncte în clasament, fiind pe locul doi. CSM Reşiţa se menţine lider după ce a trecut în această etapă cu scorul de 3-0 de satelitul echipei ACS Viitorul.

Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: