Un fost manager de spital și-a deschis clinică privată

Un fost manager de spital din Târgu-Jiu și-a deschis clinică modernă de recuperare. Este vorba de Tiberiu Tătaru, care și-a dat demisia de la conducerea unității spitalicești în urmă cu câțiva ani.

ArtKinesisMed aduce în Târgu-Jiu cea mai modernă clinică de recuperare medicală și respiratorie cu aparatură de ultimă generație și specialiști în domeniu.

Tiberiu Tătaru este președintele Colegiului Fizioterapeuților din județul Gorj. A fost profesor de educație fizică și sport și a început activitatea de masor la Stațiunea Săcelu. A lucrat ca și kinetoterapeut la mai multe cabinete private, dar și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. A condus o perioadă de timp Complexul de Îngrijiri și Asistență Medicală de la Suseni, a fost manager la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița și apoi a preluat conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Fostul manager de spital a fost declarat incompatibil de Agenția Națională pentru Integritate după ce s-a stabilit că a ocupat ilegal funcția de manager de spital și masor la un cabinet particular de unde înregistra venituri. Tiberiu Tătaru și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu pentru a conduce din nou centrul de la Suseni.

De precizat este faptul că Tătaru a fost și consilier județean, dar a cochetat și cu presa.

Vizualizări: 11,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: