Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un fost manager de spital și-a deschis clinică privată

Un fost manager de spital din Târgu-Jiu și-a deschis clinică modernă de recuperare. Este vorba de Tiberiu Tătaru, care și-a dat demisia de la conducerea unității spitalicești în urmă cu câțiva ani.

ArtKinesisMed aduce în Târgu-Jiu cea mai modernă clinică de recuperare medicală și respiratorie cu aparatură de ultimă generație și specialiști în domeniu.

Tiberiu Tătaru este președintele Colegiului Fizioterapeuților din județul Gorj. A fost profesor de educație fizică și sport și a început activitatea de masor la Stațiunea Săcelu. A lucrat ca și kinetoterapeut la mai multe cabinete private, dar și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. A condus o perioadă de timp Complexul de Îngrijiri și Asistență Medicală de la Suseni, a fost manager la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița și apoi a preluat conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Fostul manager de spital a fost declarat incompatibil de Agenția Națională pentru Integritate după ce s-a stabilit că a ocupat ilegal funcția de manager de spital și masor la un cabinet particular de unde înregistra venituri. Tiberiu Tătaru și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu pentru a conduce din nou centrul de la Suseni.

De precizat este faptul că Tătaru a fost și consilier județean, dar a cochetat și cu presa.

Vizualizări: 10,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: