Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de termoscannere, în cariere și termocentrale

Până la sfârșitul acestei săptămâni, Complexul Energetic Oltenia va achiziționa circa o sută de termometre și termoscannere ca să fie triați toți angajații companiei. Acestea vor fi instalate în toate subunitățile companiei. În fiecare carieră și termocentrală, le va fi măsurată temperatura celor care vin la serviciu.

Oficialii Complexului Energetic Oltenia au anunțat că procedura este deja în desfășurare și, până la sfârșitul acestei săptămâni, vor primi termometrele ce vor fi distribuite către fiecare subunitate în parte.

Tuturor minerilor, energeticienilor și angajaților TESA li se va lua temperatura la intrarea în tură. Cei cu febră vor fi trimiși acasă. „Avem în evaluare, a fost procedură de termoscannere pentru toate subunitățile și termometre non-contact astfel încât, până la sfârșitul săptămânii, să fim în măsură să avem aceste produse achiziționate. Pentru fiecare subunitate, în funcție de numărul de intrări, cumpărăm cel mult trei termoscannere pentru fiecare carieră, termocentrală și toate celelalte subunități. Termometre vor fi 80, iar termoscannere, în jur de 20-30”, a spus Daniel Burlan, președintele Directoratului CE Oltenia, la Tele3.

Până în prezent 20 de salariați au fost infectați, din totalul de peste 12.000.

Vizualizări: 1,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: