Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cumpără, prin licitație, polițe de asigurare RCA

Direcția Silvică Gorj organizează o licitație deschisă accelerată pentru a achiziționa servicii de asigurări auto pentru vehiculele și utilajele aflate în dotarea instituției.

Contractul estimat la 48.000 de lei, fără TVA, va fi încheiat pe o perioadă de un an. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

În total, Direcția Silvică va încheia asigurări auto obligatorii (RCA) pentru 34 de autovehicule și utilaje. Este vorba de 13 autoturisme, 12 autoutilitare, 6 autospecializate și 3 tractoare.

Firmele de asigurări au termen până pe 9 iunie să depună ofertele.

Tot Direcția Silvică organizează o licitație deschisă pentru furnizare echipament individual de protecție. Contractul a fost împărțit în două loturi, valoarea estimată fiind de circa 150 mii lei, fără TVA. În acest caz, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 iunie.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: