Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cantina de la Săcelu, evaluată de CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia vrea să afle cât valorează cantina-restaurant de la Săcelu. În acest sens, compania achiziționează, prin cumpărare directă, servicii de evaluare și stabilire a valorii de piață a imobilului și a terenului aferent în suprafață de 561 mp.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 2 iunie. Durata contractului este de 30 de zile.
În vara anului trecut, Directoratul CE Oltenia a decis vânzarea imobilelor nefuncționale din patrimoniul companiei, care generează doar costuri.

Șefii companiei au solicitat, în august, aprobarea acționarilor pentru valorificarea, prin vânzare, a imobilelor disponibilizabile din patrimoniul S.E. Turceni și C.R.P.F.M. Săcelu.

Pe lista activelor propuse pentru a fi scoase la vânzare, prin licitație publică cu strigare, se afla și cantina-restaurant de la Săcelu.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: