Gilortul Cărbuneşti a remizat cu Viitorul Dăești

Meciul dintre Viitorul Dăești şi Gilortul Târgu Cărbuneşti disputat în week-end s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Gilortul a deschis scorul din prima repriză. Cele două goluri au fost marcate de Daniel Cocină pentru oaspeţi, în minutul 35 şi Samson Nwabueze în minutul 75, după ce anterior deschiderii scorului gazdele au avut şi un penalty ratat.

 În primele 25 de minute cele două formații s-au tatonat reciproc, fără să forțeze prea mult în atac, singura situație de poartă aparținând gazdelor. În minutul 18, Popa i-a pasat lui Florin Costea iar atacantul Viitorului a şutat din 8 m însă Constantinescu a respins în față. Șapte minute mai târziu, centralul Motan a indicat ușor punctul cu var, însă Florian Pîrvu a şutat peste poarta apărată de Constantinescu. Cu 10 minute înainte de pauză, Dănăricu a executat o lovitură liberă de pe dreapta, din apropierea liniei de margine, și Daniel Cocină, aflat cu spatele la poartă, a trimis cu capul balonul în plasă, de pe linia careului mic.

Repriza secundă, mult mai atractivă, a fost presărată cu numeroase faze de atac. Cele două echipe au lăsat garda jos și au început să joace pe contre. Roncea, rămas singur cu portarul Marinoiu a trimis pe lângă poartă un şut de la 15 metri iar apoi Dolcescu a înscris din suprafața de poartă, dar golul a fost anulat pe motiv că un coechipier aflat în poziție afară din joc a influențat faza.

A urmat apoi o dominare a gazdelor care s-a finalizat cu un gol marcat de Samson Nwabueze, cu o lovitură de cap din colțul suprafeței de poartă. Cocină a avut apoi ocazia de a readuce Gilortul în avantaj,  a interceptat o minge trimisă neglijent de Munteanu către Marinoiu, l-a driblat pe portarul vâlcean, însă a fost blocat de același Munteanu în momentul șutului. Pe final de meci Dolcescu a primit al doilea cartonaş galben și echipa din Cărbuneşti a rămas în 10 jucători.


Partida dintre Viitorul Dăeşti și Gilortul Cărbuneşti s-a încheiat astfel cu un rezultat echitabil deşi Gilortul putea obține toate cele trei puncte.

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: