Un fost pandur, dorit în Bulgaria

A retrogradat cu Pandurii Târgu Jiu, dar și-a găsit echipă în țara vecină. Acum câteva zile, mijlocașul a decis să dea un anunț pe Facebook, în căutarea unei noi echipe. Imediat și-a găsit un nou angajament, după cum a anunțat managerul echipei naționale a jucătorilor liberi de contract.

Dragoș Firțulescu s-a scos la licitație pe pagina sa de facebook, unde are cinci mii de prieteni. „Free player! Vând jucător de fotbal: liber de contract, 28 de ani, ultima dată la Pandurii Târgu Jiu, numărul 10! Preț acceptabil!”, a fost mesajul jucătorului, însoțit de un video de prezentare.

Dragoș Firțulescu are 28 de ani și a retrogradat în acest sezon alături de Pandurii Târgu Jiu, iar din această vară a devenit liber de contract. „Firţulescu este dorit de o formaţie de primă ligă din Bulgaria şi va ajunge acolo pentru a parafa contractul. Ne bucurăm pentru el că şi-a găsit echipă”, a declarat, la Sport Total FM, Ciprian Mozacu, vicepreşedinte al AFAN şi managerul echipei naţionale a jucătorilor liberi de contract.

Firțulescu va semna un angajament cu Beroe Stara Zagora, din Bulgaria, după ce va trece de vizita medicală.

Vizualizări: 1,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: