Se reface terenul sintetic de la Pandurii. Cine face lucrările!

Terenul sintetic al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, distrus în urmă cu doi ani, va fi refăcut. Lucrările au fost demarate, iar investiția este a clubului. Câteva zeci de mii de euro se vor cheltui pentru refacerea terenului construit cu 200.000 de euro, dar banii sunt numai pentru materiale. Constructorii sunt „toți agenți economici din Gorj”, care vor munci pe gratis, a explicat administratorul special al clubului gorjean, Marin Golea, care nu a dorit să le divulge numele.

Reprezentanții CS Pandurii Târgu Jiu spun că terenul sintetic va reprezenta baza de pregătire pentru juniori, dar și pentru echipa care va evolua în liga secundă. „Centrul de copii și juniori este la pământ. Am fost nevoiți să-i plimbăm prin tot județul ca să se poată pregăti, cu chirii pe la toate terenurile artificiale din oraș. Încercăm să reabilităm terenul. Banii? Ne descurcăm și noi cum putem. Vom investi puțin, cam 20-30 de mii de euro. Gazonul este la ANAF și putem să-l folosim și mai avem de făcut o cheltuială mică legat de nivelare, pentru a se scurge apa”, a declarat Marin Golea, administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu.

Terenul sintetic a fost desființat de vechea conducere a clubului, cu ajutorul societății Dogerik Trans SRL. La acel moment se vorbea că demolarea s-a făcut doar pentru ca această firmă să mai capete uşor niște bani. „Așa a hotărât Narcis (n.red Narcis Răducan-fost președinte al clubului) și cu cei care erau atunci la destinele clubului, în Consiliul de Administrație. Probabil au vrut să dea lucrări la cineva, erau în criză de lucrări prieteni de-ai lor, de casă. Au motivat că o să facă un teren II natural, dar lucrurile au rămas în paragină. Acum o să apelăm la sponsorizări, cu meseriași. Cu mai multe firme, cu cine ne ajută. Cu banii luăm nisip, sunt mașinile care cară. Ne ajută oameni specializați care sunt binevoitori, fără să-i plătim. Toți agenții din județ sunt lângă noi”, a explicat administratorul special. Golea a spus că CE Oltenia nu dă o mână de ajutor, nici Dogerik sau Ștefi Company. „Dogerik nu e implicat, poate a fost implicat înainte. Deși aș fi vrut să apelez la ei, în compensare cu răul pe care l-au făcut”, a completat Golea.

Galerie foto


Vizualizări: 2,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: