Un fotbalist a suferit un stop cardiac pe terenul de fotbal

Un jucător al echipei Cordoba a suferit un stop cardiac pe terenul de joc, fiind resuscitat de echipele medicale. Acesta și-a revenit la scurt timp după ce a fost resuscitat și s-a ridicat să intre din nou pe teren.

Jucătorul celor de la Cordoba, Dragisa Gudelj a suferit, sâmbătă, un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici după ce se prăbușise pe teren, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc. „Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă. Aflat pe targă, Gudelj şi-a revenit şi a încercat să se ridice, cerând să reintre în joc”, a informat presa spaniolă.

Jucătorul a fost însă urcat în ambulanţă şi dus la Spitalul Universitar Regina Sofia, aflat la o mică distanţă de stadionul Nuevo Arcangel. Acesta a fost plasat sub supraveghere medicală, la terapie intensivă. Starea lui este stabilă spun medicii dar în zilele următoare va fi supus unor teste.

După incidentul petrecut în minutul 11, arbitrul a decis să pună capăt meciului, al cărui rezultat era, în acel moment, 1-1.

Galerie foto


Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: