Un gorjean a produs un accident mortal în Sibiu. Cum s-a întâmplat

Un accident mortal a avut loc, duminică seară, pe DN 1, Hula Bradului, între Sibiu şi Avrig. Conform poliţiştilor, un şofer de 63 de ani din Gorj a lovit frontal un autoturism, după ce a încercat să depăşească, pe linie continuă, o autoutilitară.

Şoferul gorjean ar fi pierdut cotrolul volanului, izbind din plin o maşină care venea din sens opus. Accidentul s-a soldat cu 3 persoane decedate şi alte 3 rănite.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând linia continuă și ar fi pătruns pe contrasens, unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia”, anunţă IPJ Sibiu.

În urma impactului frontal, în autoturismul condus dinspre Braşov au fost identificate 3 persoane decedate: şoferul, în vârstă de 67 de ani, o tânără de 21 de ani şi o femeie în vârsta de 55 de ani.

De asemenea, a rezultat vătămarea coproprală gravă a şoferului din judeţul Gorj.

La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul.

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: