Un gorjean e fotoreporter la Cannes. „E magnific!”

Un gorjean a reușit să surprindă fotografii inedite care au fost preluate de publicații naționale și internaționale. De la meciuri de tenis, până la Formula 1, fotbal și actori celebri, Florin Bălțatoiu a surprins fotografii uimitoare. Acum e la Cannes, iar pe covorul roșu a obținut zâmbete și salutări de la Demi Moore, Kevin Costner sau Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Într-un interviu pentru Pandurul, gorjeanul a vorbit despre oportunitatea unică în viață de a fi la doi pași de celebrități din toată lumea. „Ca și Madrid, când a venit lângă mine Nadal. A stat la un metru. Clipe unice, pe care nu le pot explica în cuvinte. E magnific, ești în al nouălea cer. Mai ales dacă ai pasiunea să faci fotoreportaje. Când a venit Demi Moore în fața mea, universul a explodat. Când a coborât Kevin Costner din mașină, aparatul parcă a început singur să fotografieze. Nici nu mai apăsam pe buton”, ne-a mărturisit Florin Bălțătoiu.

Joi seara, pe covorul roșu de la Cannes, i-a surprins pe Ilie Năstase și Ion Țiriac. „De la o vreme te obişnuieşti cu vedetele. Dacă stai cu anii numai în preajma lor, ţi se pare că aceasta e menirea ta. Dacă de copil ai fost atras de jucătorii profesionişti şi te-ai visat ca ei, ţi se pare că în sfârşit ai ajuns unde trebuie”, a mai adăugat gorjeanul.

Galerie foto








Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: