Cristian Pustai: Îl susțin la funcția de primar al municipiului și sunt convins ca așa vom revedea Pandurii pe teren

Cristian Pustai, fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, îl susține pe Iulian Popescu, candidat din partea PNL, pentru Primăria Târgu Jiu.

Unul dintre obiectivele din programul prezentat de Iulian Popescu este reînființarea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

Pustai spune că a fost dezamagit în momentul în care a vazut ce s-a înâmplat cu echipa de suflet a gorjenilor și că are speranța de a revedea Pandurii Târgu Jiu pe teren: ”Sunt Cristian Pustai, fost antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, în cea mai bună perioadă a acestei echipe, fiind vicecampioni ai României și participând în Cupele Europene. Am fost trist și dezamăgit în momentul în care am văzut ca această echipă s-a distrus, practic s-a distrus munca unei generații de tineri și de antrenori. Dar, citind în proiectul domnului Iulian Vasile Popescu ideea de a reface Pandurii, am simțit din nou speranța și bucurie, așa ca îl susțin la funcția de primar al municipiului și sunt convins ca așa vom revedea Pandurii pe teren”, se arata într-un videoclip transmis pe paginile de socializare.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: