Un gorjean, în echipa ideală a Turneului Final de baschet U18

Baschetbalistul gorjean Mihnea Vlaicu a devenit vicecampion național U18 cu echipa la care este legitimat, CSU Știința București. Fiul șefului Asociației Județene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, a primit și titlul de cel mai bun pasator al turneului, făcând parte din echipa ideală a turneului.

Baschetbalistul Mihnea Vlaicu a încheiat acest sezon pe locul 2 cu CSU Știința București la turneul final al Campionatului Național U 18, care a avut loc pe Arena RomSilva din București. Echipa gorjeanului s-a luptat pentru locul 1 cu CSA Steaua, care s-a impus în finală cu scorul de 91-71.

După încheierea finalei s-a trecut la acordarea premiilor individuale, MVP-ul turneului fiind David Bănică. Gorjeanul Mihnea Vlaicu a fost desemnat cel mai bun pasator, același premiu pe care l-a primit și la turneul anterior EYBL, la care a participat cu echipa sa.

În urmă cu două săptămâni, în perioada 27-30 aprilie, Mihnea Vlaicu, alături de colegii săi de la CSU Știința București, a participat în Macedonia, la Superfinala European Youth Baschetbal League EYBL, alături de alte 7 echipe din Europa, unde bucureștenii au obținut locul 4,  cu 2 victorii și 2 înfrângeri. La această Superfinală, Mihnea Vlaicu a fost cel mai bun marcator și cel bun pasator.

Echipa ideală a turneului final U 18 l-a avut în componență și pe Mihnea Vlaicu: Andrei Oinaru (CSU Stiința București), Mihnea Vlaicu (CSU Stiința București), David Bănică (CSA Steaua București), Șerban Horga (SCM Timișoara), Andrei Călințaru (CSM Constanța).

În urma turneului final de la București, clasamentul a arătat astfel:

    CSA Steaua București

    CSU Știința București

    SCM Timișoara

    CSO Voluntari

    CSM Constanța

    U-BT Cluj-Napoca

    Leii Pro Basketball București

    Galactica Brașov

Galerie foto




Vizualizări: 1,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: