Delia Barbu, surpriză de sărbători

Cântăreaţa de muzică populară Delia Barbu anunţă că va lansa un nou album chiar în luna cadourilor. „Prima piesă lansată se numeşte «Au fost nopţi şi au fost zile» şi face parte de pe albumul la care am lucrat cu fraţii Advahov, care au lucrat cu Andra, fiind o piesă care mă reprezintă”, a spus artista pentru traiestemuzica.ro.

Delia Barbu a scos şi un videoclip al piesei. „Am ştiut foarte clar că vreau să fiu singurul personaj din acest videoclip, pentru că eu sunt cea care trăiesc melodia şi a fost pentru sufletul meu. Am filmat patru, însă pe album sunt 16 piese, videoclipuri care vor fi difuzate rând pe rând când le vor veni timpul. În afară de fraţii Advahov, am mai lucrat şi cu doamna Niculina Stoican, veţi vedea voi ce surprize vor fi pe album”, a mai povestit solista.

Cântăreaţa simte că s-a relansat cu acest nou album. „Consider că acest album este un fel de renaştere pentru mine şi le spun fanilor mei că prin cântec vorbeşte sufletul meu şi prin el voi fi prezentă cu melodii din trăirile mele şi ale celor ce mă înconjoară, astfel încât ca toţi fanii să mă iubească”, a mai povestit interpreta de muzică populară. (A.A.)

Vizualizări: 3,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: